Uutisia 2010:

8.6.2010: Klo 21.25 on-line varausjärjestelmä toimii taas! Palveluntarjoajalta oli kaivinkone raapaissut kuituyhteydet poikki ja sieltä oli paljon muutakin pimeänä kuin meidän järjestelmä. Pahoittelen aiheutunutta vaivaa. t. Juha

6.6.2010: Kesän ensimmäinen liigamatsi on nyt pelattu. Kaisaniemen puiston loistavassa säässä VeTen joukkue Juha, Jarkko ja Make koki 1-3 tappion Teekkari Tennikselle. Juha ja Jarkko eivät oikein saaneet parasta peliään toisessa ulkovuorossaan ja ottelut päättyivät selkeästi TeTelle. Make sen sijaan hoiti ilman aiempaa massalla käyntiä tältä kesältä kolmosten matsin 2-0 ja siten nelinpeliin jäi vielä panosta.

Nelinpelissä Juhan ja Jarkon peli kulki ajoittain mallikkaasti, mutta ratkaisevassa kolmannen erän tie-breakissa TeTen joukkue pelasi selkeästi paremmin ja vei matsin 2-1. t. Juha

3.6.2010: EVS on varannut molemmat kentät 7.-11.6 valmennukseen 9-12 ja 13-16 välillä. Tuolla on vaikutuksia vakiovuoroihin ja se kompensoidaan pelivuoroilla johonkin sopivaan aikaan. t.

26.5.2010: Vakiovuorot 2010 on nyt jaettu. Tarkistathan mahdollisimman pian että oma tuntisi osui toiveesi mukaiseen ajankohtaan.

Jos syystä tai toisesta tuntisi puuttuu tai on väärään aikaan niin ota pikaisesti yhteyttä allekirjoittaneeseen. Vakiovuorojen alkamisajankohdan voit tarkistaa jäsenkirjeestä. t. Juha

Uutisia 2009:

27.8.2009     SLT voitti nousukarsinnan selkeästi 4-0 ja pelaa siis ensi kaudella 3. divisioonassa. VeTe jatkaa 4. divisioonassa.

24.8.2009     Kaksinpelin Veikkolan Tenniksen mestaruus ratkesi tänään tiukassa finaalissa, jossa kohtasivat Jarkko Mattila ja Juha Käppi. Juha väänsi voiton kolmessa erässä luvuin 6-4, 2-6, 6-2. Nelinpelissä on vielä muutama ottelu pelaamatta ennen kuin mestarit ovat tiedossa.

Torstaina 27.8 Veikkolassa pelataan karsintaottelu noususta 3. divisioonaan. Ottelut alkavat 17.00.

13.8.2009     VeTen liigajoukkue voitti lopulta oman 4. divisioonan lohkonsa. Nyt edessä on nousukarsinta L lohkon voittanutta Suomen Lääkärien Tennisseuraa (SLT) vastaan. Karsinta on suunniteltu kaksiosaiseksi, jossa molemmilla joukkueilla on kotiottelu. Ottelut on pelattava 31.8.09 mennessä. SLT:n kotikenttä on Meilahti.

9.8.2009      Mestaruuskilpailut 2009. Kaaviot ja tulokset.

4.8.2009      VeTe:n mestaruuskilpailuiden 2009 kilpailukutsu.

Jäsenkirjeestä poiketen jouduimme muuttamaan kilpailujen ajankohtaa viikkoa myöhäisemmäksi. Toivottavasti se ei aiheuta kenellekään vaikeuksia osallistumisen suhteen. Tarkoitus on pelata ensi viikon ja sitä seuraavan viikon aikana mahdollisimman paljon otteluita ottelupareille sopivina ajankohtina. Viimeiselle viikonlopulle (22.-23.8) on tarkoitus jättää enintään semifinaalit ja finaalit. Nyt joukolla mukaan! Tarkemmat tiedot löydät kilpailukutsu linkin takaa. T. Juha Käppi

4.8.2009      Kesän viimeinen liigamatsi tuli pelattua jo 22.7, mutta jäi tämä tiedottaminen tekemättä. EsTe78 3-joukkue isännöi ottelua kotikentällään Olarissa. Tällä kertaa pelaamassa oli Juha, Make ja Niko. Make ja Niko hoitivat omat ottelunsa vaivatta, mutta Juhalla oli pitkä iltapuhde. Kolmen tiukan erän ja reilun kolmen tunnin väännön jälkeen Juha käänsi ottelun VeTen eduksi 7-5, 4-6, 7-6 ja sillä varmistui kaksi pistettä tästäkin liigamatsista. Alun perin suunniteltua Juha/Make nelinpeliparia piti vaihtaa Juhan rankkojen kramppien vuoksi. Niko tuli tilalle ja matsi alkoi loistavasti Veten siirtyessä jo 4-1 johtoon. Sen jälkeen ote hieman kirposi ja EsTe78 käänsi voiton 6-4, 7-5 lukemin.

Kesän ottelut kulkivat poikkeuksellisen hyvin ja tällä hetkellä VeTe johtaa lohkoaan. LoTe3:lla on viimeisen ottelun voitolla mahdollisuus nousta tasapisteisiin. Oletan että siinä tapauksessa voitto menee LoTelle, koska he voittivat keskinäisen ottelumme. Joka tapauksessa hyvä kesä liigajoukkueelta!

3.6.2009      Voittoputki katkesi,… Torstain liigamatsissa Lohjalla VeTen joukkue kohtasi vihdoin liian kovan vastuksen. Lohja vei ansaitusti voiton selvin 4-0 lukemin. Ykkösten taistossa Juha Käppi ei missään vaiheessa päässyt kunnolla viemään ottelua. Eero Saari oli liian taitava ja kokenut, paransi tarvittaessa peliään tiukoissa paikoissa ja väänsi 6-4, 6-4 voiton. Jarkko Mattila pelasi Kilpisen Karia vastaan eikä saanut aivan parasta peliään irti Lohjan helteisellä massakentällä. Tuloksena 5-7, 2-6 tappio. Kolmantena kaksinpelinä Niko Keinonen ja Harri Kilpinen ottivat mittaa toisistaan. Tunnetusti kovakuntoinen ja tasaisen varma Harri vei ekan erän puhtaasti 6-0. Toisessa Niko pääsi jo peliin mukaan, mutta voittajasta ei ollut epäselvyyttä. Toinen erä 6-3 Harrille.

Vaikka nelinpeliin ei jäänyt panokseksi kuin kunnia oli molempien joukkueiden asenne kohdallaan. Rajaosumia ja virhepomppuja seurasi usein aikamoinen manailu ;-) Nuo ”säkäpisteet” menivät varsin tasan eikä ottelu niihin ratkennut. Pitkän ja uuvuttavan väännön jälkeen Juha ja Jarkko joutuivat taipumaan tappioon Eerolle ja Karille. Lukemat 4-6, 7-5, 6-4 LoTe 3:n joukkueelle kertovat omalta osaltaan matsin tasaisuudesta.

Kesän otteluista on yksi jäljellä ja VeTen joukkue on lohkossa kakkostilalla LoTe 3 perässä. Muilla joukkueilla on otteluita enemmän pelaamatta, joten sijoitus voi vielä reippaasti muuttua. Laitan ilmoitusta kun EsTe 78 3 – VeTe ottelun ajankohta on tiedossa. /Juha

30.6.2009     Viime torstain liigamatsi VeTe – TeTe2 päättyi jälleen VeTen voittoon. Tällä kertaa 3-1 lukemin. Koska ”harrastajareportteri” eli allekirjoittanut ei ollut paikalla listaan tällä kertaa vain tulokset. Markus Hatakka – Sasu Salonen 6-2, 6-4, Jarkko Mattila – Lauri Markelin 7-6, 6-4, Niko Keinonen – Santeri Lähdesmäki 5-7, 5-7 ja Olli Lehtonen/Pete Lehtonen – Sasu Salonen/Lauri Markelin 6-4, 4-6, 6-3.

Seuraava ottelu on LoTe3:sta vastaan Lohjalla ensi torstaina 2.7.09. Pelaamaan on lähdössä Juha Käppi, Jarkko Mattila ja Niko Keinonen. T. Juha Käppi

16.6.2009     VeTe:n liigajoukkue jatkoi otteluita voitokkaasti. Tällä kertaa GT3 kaatui 3-1 lukemin.

Ykköspelaajien väännössä Juha Käppi sai vastaansa Kenneth Söderholmin. Juha johti ensimmäistä erää jo 5-2, mutta Kenneth paransi peliään ja tuli rinnalle ja vei lopulta tie-breakin selkeästi. Toinen erä meni Juhalle 6-0, mutta se ei paljon kolmannessa erässä auttanut. Tasaisen taiston päätös nähtiin jälleen tie-breakissa, jonka Juha onnistui nyt voittamaan ja vei siten ottelun 2-1. Kakkosten matsissa Olli Lehtosta vastaan tuli Mikael Lassoon. Tasavahva juniori vei ottelun selkeästi 6-1, 6-2. Kolmantena kaksinpelinä oli Jarkko Mattila – Juha-Pekka Suutarinen, jonka Jarkko hoiti kotiin 6-4, 6-1. Tuon jälkeen otteluvoitto oli siis nelinpelin varassa. Lehtosen Pete ja Olli ottivat haasteen vastaan ja verkon toiselle puolella pelasi Kenneth ja Juha-Pekka. Paremmuuden selvittämiseen tarvittiin kolme erää, mutta Lehtonen&Lehtonen otti voiton 6-3, 4-6, 6-3 lukemin ja sitä kautta koko ottelun voitto jäi Veikkolaan.

Seuraava liigaottelu on aikataulutettu Veikkolaan torstaille 25.6.09. Lisääkin väkeä mahtuu kannustamaan ja seuraavaan kiihkeitä otteluita,…

13.6.2009     VeTe:n liigajoukkue aloitti kesän 4. divisioonan selkeällä 4-0 vierasvoitolla TeTe3:sta (Teekkari Tennis). Kaisaniemen puiston massakentillä loistavassa säässä pelatuissa otteluissa ykköspelaaja Juha Käppi voitti oman ottelunsa varsin tasaisen väännön jälkeen selkein numeroin 6-2, 6-2. Kakkospelaaja Markus Hatakka voitti oman ottelunsa vaivatta 6-1, 6-0 ja kolmosena pelannut Niko Keinonen omansa kolmen erän väännön jälkeen 3-6, 6-0, 6-1. Nelinpelissä Juha ja Make ottivat alun takeltelun jälkeen myös selkeän 6-4, 6-0 voiton.

Seuraava liigamatsi on ensi tiistaina 16.6 Veikkolassa GT3:sta vastaan (Grani Tennis). Ottelu alkaa joko 17.30 tai 18.00. Tervetuloa kannustamaan omat pelaajat hyviin suorituksiin myös siinä matsissa!

2.5.2009      Hyvää kevättä kaikille jäsenille. Vuosi on jälleen edennyt niin pitkälle, että on aika maksaa jäsenmaksut, varata vakiovuorot ja tietenkin laittaa kentät pelikuntoon. Yllä olevasta linkistä löydät jäsentiedotteen ja sieltä tarkempia tietoja.

Kentän kunnostustalkoita järjestetään lähipäivinä ja –viikkoina eli jos sinulla on mahdollisuus osallistua niin ota yhteyttä kenttämestariin ja seuraa ilmoittelua näillä sivuilla. Kentät on tarkoitus saada pelikuntoon toukokuun lopulla. Kenttien avaamisesta tiedotetaan näillä sivuilla.

Seuran johtokunnassa tapahtui tänä keväänä pieni muutos kun Markus Hatakka tuli mukaan ja Seppo Hartikainen jäi pitkän mukanaolon jälkeen pois johtokunnasta. Kiitos Sepolle merkittävästä panoksesta seuran luottamustehtävissä! T. Juha Käppi / Puheenjohtaja

 

Uutisia 2008:

11.10.2008 Huonosta talkoo-osallistumisesta huolimatta Olli ja Pauli onnistuivat laittamaan kentät talvikauden edellyttämään kuntoon. Ulkopelien osalta palataan asiaan ensi kesänä. Seurailkaa kuitenkin näitä sivuja. Yritän päivittää liigajoukkueiden tuloksia ja lisäksi perustaa sivuille linkkikokoelman, josta ainakin englanninkielentaitoiset voi löytää hyviä vinkkejä lyönteihin ja harjoitteluun. T. Juha Käppi / Puheenjohtaja.

1.10.2008 Arvon Pelurit! Kesän pelit ovat takanapäin menestyksekkäästi ja näin 1. pakkasyön jälkeen olisi oikea aika purkaa kentät kohtaamaan talven ankarat vaateet! Tehtäviin kuuluu mm. tuuliverkot ja peliverkot pois, vesimittari ym. letkut tyhjiksi ja rullalle, rajojen päälle lautasuojat, roskiksen tyhjennys, kentän hoitovälineet ym. tavarat kasaan ja kuljetus säilytykseen, sähkökeskuksen pääkytkin nollaan ja lukitus riippulukolla. Talkoot alkaa torstaina 2.10 18.00 ja jatkuu tarvittaessa lauantaina 4.10. klo 10.00. Nyt joukolla talkoisiin! Omat hanskat ja sivuleikkurit mukaan, jos sellaiset omistaa... t. Kenttämestari.

8.9.2008 VeTe mestaruuskisojen kaksinpelimestaruus on vihdoin ratkennut. Tänä vuonna mestariksi pelasi Juha Käppi. Katso tarkemmat tulokset ”VeTe mestaruuskisojen 2008 kaaviot ja otteluohjelma” linkin kautta. Nelinpelissä on vielä muutama peli pelaamatta ja toiveissa on vielä hyviä syyskelejä, jotta saataisin myös nelinpelisarja vietyä loppuun massakentillä.

11.8.08: Online ajanvaraus toimii jälleen.

10.8.08. Online ajanvarauksessa on ollut ongelmia. Kukaan ei ole päässyt järjestelmään sunnuntaina, joten varausten tekeminen ja seuraaminen ei tällä hetkellä onnistu. Tilanne korjataan mahdollisimman pian. Pahoittelemme tuosta aiheutuvaa vaivaa.

10.8.08. Kenttä 2 on nyt pelikunnossa, mutta oven puoleinen pelialue on vasemmasta syöttöruudusta vielä tavallista pehmeämpi ja rikkoutuu siten helpommin. Varokaa vielä hieman ettette riko paikkojanne ettekä kenttää tuolla alueella!

10.8.08: Kentällä 2 on tehty eilen ilkivaltaa ja ko. kenttä on toistaiseksi pois käytöstä. Tälle sivulle tulee viesti kun kenttä on taas kunnossa.

2.6.08: TARVITSETKO VALMENNUSTA? Voit varata tunteja suoraan Jouni Hatakalta, puh. 045-671 0439

28.5.08: Vakiovuorot jaettu ja nähtävissä ylempänä olevan linkin kautta.

24.5.08: KENTÄT AVATAAN PERJANTAINA 30.5.2008. Tällä hetkellä verkot on paikallaan, mutta kentät vaativat vielä erityistä huomiota ja huoltoa. Kentillä näkyvä pelailu on huoltoa tekevien talkoojoukkojen kokeilua, jonka yhteydessä tehdään normaalia tarkempaa lanausta, jyräystä ja kastelua. T. Olli Lehtonen / kenttämestari.

24.5.08: Hinnoista, vakiovuorovarauksista, yms. on tullut jonkin verran kyselyitä puhelimitse. Kaikki tarvittavat tiedot löytyvät yllä olevan ”Kevään 2008 jäsentiedote” linkin takaa. T. Juha Käppi / puheenjohtaja.

24.5.08: Kentillä oli viime viikolla tehty ilkivaltaa ja mm. rikottu sähkölukko. Pidetään kaikki yhdessä silmällä kenttiä ja ilmoitetaan epäilyttävästä toiminnasta, T. Juha Käppi / puheenjohtaja.

11.5.08: Jäsentiedote vakiovuorovarausliitteineen päivitetty. Hoidathan vakiovuoronvarauksen ja jäsenmaksun aikataulun mukaisesti. T. Juha Käppi / puheenjohtaja.

11.5.08: Kentän kevätkunnostus on täydessä vauhdissa. Pohjatyöt on tehty ja seuraavan kahden viikon aikana tarvitaan väkeä jyräämään ja kastelemaan kenttiä useamman kerran päivittäin. Vain siten voidaan taata kenttien avaaminen kesäkuun alussa. Jos olet kiinnostunut auttamaan ota yhteyttä kenttämestari Olli Lehtoseen tai allekirjoittaneeseen. T. Juha Käppi / puheenjohtaja. (Talkookuvia).