Online-ajanvarauksen säännöt

 

  1. Online ajanvarausten tekeminen vaatii pelaajan rekisteröitymisen.

 

  1. Aikaa varatessaan pelaaja ilmoittaa nimensä, pelaajanumeronsa ja puhelinnumeron.

 

  1. Pelaaja on oikeutettu pelaamaan kentällä ainoastaan silloin, kun hänellä on voimassaoleva varaus. Varaus tehdään aina vähintään tunniksi kerrallaan. Kenttä 1:n vuorot alkavat tasatunnein, Kenttä 2:n aina puolelta.

 

  1. Pelaajalla saa kerrallaan olla yksi avoin pelaamaton kaksoistuntivaraus. Pelatun varauksen jälkeen saa tehdä uuden varauksen vaikka samalle päivälle.

 

  1. Varauksen peruuttaminen on tehtävä viimeistään 24 tuntia ennen vuoron alkamista, muuten maksu peritään alkuperäiseltä varaajalta, mikäli vuoroa ei saada myydyksi (varaus@veikkolantennis.fi tai 045 – 133 4251).

 

  1. Mikäli sade estää pelaamisen,  on pelaajan siitä ilmoitettava välttyäkseen maksamasta varaamaansa vuoroa (varaus@veikkolantennis.fi tai 045 – 133 4251).

 

  1. Pelaajan tulee varata vuoronsa hyvissä ajoin varmistaakseensa ovien aukaisun. Nopeissa ratkaisuissa tulee soittaa ylläolevaan varausnumeroon.

 

  1. Pelaaja sitoutuu käyttämään Online-ajanvarausta sen edellyttämässä hengessä ja ainoastaan omien pelivaraustensa tekemiseen.

 

  1. Pelaaja sitoutuu olemaan luovuttamatta järjestelmän käyttäjätunnusta ja salasanaa kolmannelle osapuolelle.

 

  1. Jos pelaaja rikkoo näitä sääntöjä, voi seuran johtokunta langettaa hänelle määräaikaisen pelikiellon seuran kentillä.

 

 

            Veikkolan Tennis

            Johtokunta